Γερμανια Πλημμύρες - Ehqtb31jbx4sbm : 17.07.2021 | 09:46 γερμανία πλημμύρες:

Γερμανια Πλημμύρες - Ehqtb31jbx4sbm : 17.07.2021 | 09:46 γερμανία πλημμύρες:. Οι γερμανοί πολιτικοί σπεύδουν να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές. Εντείνουν τις προσπάθειες τα σωστικά συνεργεία στη γερμανία καθώς εκατοντάδες άτομα παραμένουν αγνοούμενα μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του.

Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό. Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. 17.07.2021 | 09:46 γερμανία πλημμύρες: Οι γερμανοί πολιτικοί σπεύδουν να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές.

Cthrbuy6qxenmm
Cthrbuy6qxenmm from www.fosonline.gr
Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Στους 93 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό. 17.07.2021 | 09:46 γερμανία πλημμύρες: Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο.

Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο.

Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης». Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό. Εντείνουν τις προσπάθειες τα σωστικά συνεργεία στη γερμανία καθώς εκατοντάδες άτομα παραμένουν αγνοούμενα μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 αγνοούνται μετά. Πάνω από 120 είναι οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε. Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Τραγωδία δίχως τέλος με 133 νεκρούς. Οι αρχές φοβούνται ότι το εύρος της. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του. Οι σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ενώ πάνω από 30 αγνοούνται.

Οι σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ενώ πάνω από 30 αγνοούνται. Στους 81 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Πάνω από 20 νεκροί στις καταστροφικές πλημμύρες. Τραγωδία δίχως τέλος με 133 νεκρούς. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια.

Z Baaihuicgpcm
Z Baaihuicgpcm from www.tovima.gr
Εντείνουν τις προσπάθειες τα σωστικά συνεργεία στη γερμανία καθώς εκατοντάδες άτομα παραμένουν αγνοούμενα μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε ολόκληρη την ευρώπη. Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 40άρια την πέμπτη 15/7 Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Πάνω από 20 νεκροί στις καταστροφικές πλημμύρες. Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Στους 81 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες.

Εννέα νεκρούς και περισσότερους από 70 αγνοούμενους από τις πλημμύρες, που πλήττουν τη δυτική γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 αγνοούνται μετά. Εννέα νεκρούς και περισσότερους από 70 αγνοούμενους από τις πλημμύρες, που πλήττουν τη δυτική γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αρχές φοβούνται ότι το εύρος της. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο. Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες. Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω. 103 νεκροί και τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι (vid) Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό. «το θέμα δεν είναι η κλιματική αλλαγή, το θέμα είναι ότι εμείς βάλαμε το χέρι μας, αλλάξαμε κάποια στοιχεία και ζούμε τέτοια φαινόμενα», είπε ακόμη ο κ.πετράκης, ο οποίος ερωτηθείς εάν είναι πιθανό να βρεθούμε. Τραγωδία δίχως τέλος με 133 νεκρούς. 4 νεκροί και τουλάχιστον 30 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες glomex

Τουλάχιστον 2 νεκροί από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Εντείνουν τις προσπάθειες τα σωστικά συνεργεία στη γερμανία καθώς εκατοντάδες άτομα παραμένουν αγνοούμενα μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης».

L8n 65qfmr3tom
L8n 65qfmr3tom from static.dw.com
Πέμπτη, 15 ιουλίου 2021 08:47. Ο φόβος μας είναι ότι ο αριθμός των νεκρών θα. Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε. Πάνω από 20 νεκροί στις καταστροφικές πλημμύρες. «το θέμα δεν είναι η κλιματική αλλαγή, το θέμα είναι ότι εμείς βάλαμε το χέρι μας, αλλάξαμε κάποια στοιχεία και ζούμε τέτοια φαινόμενα», είπε ακόμη ο κ.πετράκης, ο οποίος ερωτηθείς εάν είναι πιθανό να βρεθούμε. Πάνω από 120 είναι οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης.

Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό.

Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. 17.07.2021 | 09:46 γερμανία πλημμύρες: Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του. Πέμπτη, 15 ιουλίου 2021 08:47. Οι αρχές φοβούνται ότι το εύρος της. Στους 93 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Οι γερμανοί πολιτικοί σπεύδουν να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές. Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Πάνω από 20 νεκροί στις καταστροφικές πλημμύρες. Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό.